Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image

Beheer & Onderhoud

Beheer & Onderhoud

Elke bedrijf of organisatie heeft een systeembeheerder nodig. Voor kleine of grote netwerken. Net als de servers en andere onderdelen van het netwerk, is geregeld onderhoud noodzakelijk om problemen te voorkomen. Denk alleen al aan het bijwerken van alle updates die dagelijks worden uitgebracht om de veiligheid van bijvoorbeeld Windows te garanderen.
Als ondernemer bestempelt u systeembeheer waarschijnlijk als een van de minst interessante onderwerpen binnen uw onderneming. En dat kan Proles Automatisering zich heel goed voorstellen. Daarom heeft Proles Automatisering zich ten doel gesteld haar klanten er zo min mogelijk mee lastig te vallen. ICT moet gewoon werken. Systeembeheer dus, zoals er water uit de kraan komt en zoals de post dagelijks bezorgd wordt. Niks meer, niks minder.
Voor kleine en middelgrote organisaties is een fulltime systeembeheerder vaak onbetaalbaar. Bij grotere projecten, zoals bijvoorbeeld migraties naar Windows 2008 Server of het installeren en configureren van een nieuwe mailserver komt de vaste systeembeheerder vaak handen te kort. En bij ziekte of vakantie moet toch ook iemand uw netwerk in de gaten houden.
Als zeer ervaren systeembeheerder weet Proles Automatisering wat ervoor nodig is om de ICT-omgeving van uw onderneming draaiend te houden. Daarmee neemt Proles Automatisering u veel zorgen uit handen. Proles Automatisering optimaliseert de beschikbaarheid van uw systemen en zorgt voor continuïteit.
Voor deze situaties kan Proles Automatisering een zeer flexibele en aantrekkelijke oplossing bieden, in de vorm van  
“Beheer & Onderhoud”  al dan niet in combinatie met de Helpdesk & Support” module of de “Remote Monitoring” module.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact
Energieweg 32e
2382 NK  Zoeterwoude
071-8892758
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.